Merhaba arkadaşlar ! Bugün 26/02/23 ve sizlerle çok mutlu olarak paylaşmak istediğim bir bilgi var.
Daha önce 1 sene boks yapabilme şansım oldu 2017'de ve ne yazık ki bazı kişisel sorunlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım. Küçüklüğümden beri spora aktif bir çocuk olarak büyüdüm ve tamamen kendi isteklerimden ve hobilerimden kaynakliydi kimsenin tavsiyesi veya zoruyla başladığım bir faaliyet değildi. Şimdilik yaptığım tüm sporları tartışmayı bir kenara bırakıp sizlere 2023'un müjdeli haberini vermek istiyorum. Boksa ve fitnesse yeniden başlıyorum ! Özel coatch ile 27/02/23 tarihinden itibaren aktif bir şekilde boks yapacağım, hala eski eldivenlerim ve eski aksesuarlarımı özenle dolabımda saklıyordum çünkü bir gün, yine, yeni ve yeniden başlayacağımı biliyordum 🙂

Spor salonumda sadece boks değil, kadın erkek karışık fitness salonu ve kadınlara özel fitness salonu dahi mevcut ! Hydromassage, sismo fitness, inbody impedance meter ve daha nice özelliklere sahip bir spor salonundan bahsediyorum sizlere ! Spor salonumun görsellerini sizlerle daha sonradan paylaşacağım. Spor salonumun adı "Fitness Park" ama ne yazık ki sadece yurt dışında mevcut, hata yurt dışında her yerde bile mevcut değil. O yüzden Türkiye'de bulamazsınız 🙁
Kendimle gurur duyduğum için sizlerle bunu paylaşmak istedim ve sizleri de spora teşvik etmek istedim ! Sağlığınız her şeyden önemli bunu asla unutmayın 🙂 Sağlıkla ve sevgiyle kalın !
Beslenme hakkında ki tüm tavsiyelerinizi ve özel tariflerinizi benimle paylaşmaktan sakınmayın !